top of page

FISIOTERÀPIA ASSISTIDA AMB GOSSOS


Com acompanyen les sessions de fisioteràpia els nostres gossos?

L'equip de fisioterapeutes treballen per millorar les habilitats motores, millorar l'equilibri i la coordinació, la força i la resistència així com la integració i millora sensorial i cognitiva. Aquesta tasca tan important, sovint és una feina feixuga per al nanos! Representa un esforç físic i mental important que els esgota i no els resulta agradable, reduint la seva motivació i participació voluntària per la rehabilitació.

En les sessions de fisioteràpia assistida amb gossos la motivació és la reina de la "festa"!

"Ens encanta fer massatges a la Sally amb una pilota, mentre compartim aquest magnífic moment treballem la relaxació muscular de la mà i el seu moviment que després ens servirà per conduir de forma autònoma la nostra cadira de rodes elèctrica. És molt divertit muntar un circuit amb cons, tanques... per fer-hi passar el Nano! Sense adonar-nos hem anat amunt i avall, ens hem ajupit i aixecat varies vegades treballant la coordinació i resistència muscular. S'ha de ser molt atrevit per jugar a que l'Snow és posi dret amb nosaltres mentre estem al bipedestador!"

L'equip d'Anima'ls acompanyem als professionals de la fisioteràpia complementant la seva important tasca en el dia a dia de moltíssimes persones!

Per més informació, contacta'ns:

animalsinformacio@gmail.com

Telf. 680 653 058 (Marta)

Entradas destacadas
Entradas recientes
Archivo
Buscar por tags
No hay tags aún.
Síguenos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page